Kleine kunstenaars: grootse werken

Kunst in huis, zoals een sprekend schilderij aan de muur of een beeldje van je favoriete beeldhouwer in de patio, het geeft jouw thuis wat extra cachet. Laat ons eerlijk zijn, er hangt een serieus prijskaartje aan vast. Goeie investering of gewoon liefhebberij, het is niet voor iedereen weggelegd.

Maar kijk eens, misschien hoeft wat kunst geen fortuinen te kosten. Hoe schitterend zijn sommige tekeningen of knutselwerkjes niet, die de kinderen meenemen van school? Of misschien tovert jouw zoon of dochter wel prachtige kunstwerkjes op papier tijdens de wekelijkse sessies in de tekenacademie?

Al snel belanden tekeningen onder een magneet aan de koelkast of met plakband aan de muur in de kinderhoek. Zonde, de pareltjes van jouw kleine schatten mogen best wat meer gewaardeerd worden, niet?

Wel, goed nieuws, online fotoservices zoals Smartphoto of Foto.com bieden een heleboel mogelijkheden voor wanddecoratie aan. Maak een scan van het kinderwerkje en zet het bijvoorbeeld op een canvas. Zo’n canvas is waarschijnlijk de meest gekende wanddecoratie, maar er is veel meer uiteraard.

Een foto op metaalplaat bijvoorbeeld, perfect voor een strakker interieur. Of een foto op plexiglas, op hout of nog een ander materiaal. Elke afwerking geeft een eigen toets aan het knutselwerk van je kinderen. En jij hebt uiterst betaalbare kunst in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>